Online bijeenkomst – praat mee over 2G

De mogelijke invoering van het ‘2G beleid’ geeft in Nederland veel discussie. Ook binnen GroenLinks wordt er verschillend tegen de invoering van 2G aangekeken: recent plaatste De Linker Wang een oproep aan de Tweede Kamerfractie. Er zijn binnen de partij echter ook mensen die juist wel voorstander van 2G zijn. Tot nu toe heeft GroenLinks een afwijzende houding ten opzichte van 2G aangenomen.

Volgende week wordt dit onderwerp besproken in de Kamer. Lisa Westerveld, woordvoerder op het coronadossier sinds maart 2021, zal het woord voeren namens GroenLinks. Om haar goed te voeden vanuit de GroenLinks-achterban organiseert De Linker Wang een online bijeenkomst met Lisa op zaterdagavond 27 november, van 19.30 tot 21.00 uur, waar we in gesprek gaan over de corona-aanpak in het algemeen en het 2G-voorstel in het bijzonder.

Voor deze bijeenkomst zijn leden van GroenLinks en van De Linker Wang uitgenodigd. De bijeenkomst vindt plaats via Zoom. De link ontvang je na aanmelding. Wil je meepraten over 2G? Meld je dan aan via administratie@linkerwang.nl.


Geplaatst

in

door