Ontmoetingsavond

Op donderdag 6 september houdt het bestuur van De Linker Wang voor leden/abonnees en geïnteresseerden een ontmoetingsavond. Het bestuur wil in gesprek over de activiteiten van De Linker Wang. Hoe blijven we deze mogelijk maken en geven we die vorm? Ga hierover in gesprek en denk mee om 19.30 uur in Utrecht. De avond vindt plaats op het Landelijk Bureau van GroenLinks, Oudegracht 312 in Utrecht. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld, via administratie@linkerwang.nl

 • Over de Linker Wang

  De Linker Wang is de religiewerkgroep van GroenLinks en staat voor politiek met compassie. We laten ons inspireren door mensen voor wie geloof of spiritualiteit bijdraagt aan duurzaamheid, vrede en gerechtigheid.
  Religie kan inspireren tot samenwerking maar ook tot tegenspraak en kritiek. Het gesprek hierover voeren we in ons magazine en tijdens debatten en ontmoetingen.

 • Waken in de Lijdenstijd bij Schiphol

  In de tijd voor Pasen waken kerken uit Amsterdam en omgeving bij het Justitieel Complex Schiphol om de gevangenen die daar vastzitten, een hart onder de riem te steken. De wakes beginnen op Aswoensdag 14 februari.

 • Vriendenmiddag ‘Tent of Nations’ op 10 februari  

  De Stichting Vrienden van Tent of Nations Nederland houdt op zaterdagmiddag 10 februari een vriendenmiddag in Driebergen. Aanmelden kan tot 6 februari via tentofnationsnl@gmail.com. De kosten bedragen €10,- per persoon, te betalen bij aankomst (gratis toegang voor deelnemers tot en met 25 jaar).

 • Aanmelden voor nieuwsbrief

 • Volg ons!

 • Tweets