Tweede Kamerverkiezingen: wat wil De Linker Wang meegeven?

Op 22 november zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. GroenLinks en PvdA doen met een gezamenlijke lijst en op basis van een gezamenlijk programma mee met deze verkiezingen. Op dinsdag 5 september wordt het gezamenlijke verkiezingsprogramma gepresenteerd.

Vanuit De Linker Wang willen we input meegeven aan dit verkiezingsprogramma. Dat hebben we vooraf gedaan met onze oproep voor waardegedreven politiek. Op het programma dat 5 september verschijnt kunnen wijzigingsverzoeken (‘amendementen’) worden ingediend.

Graag bespreken we tijdens een online-bijeenkomst op woensdagavond 6 september wat we vanuit leden van De Linker Wang willen meegeven aan dit verkiezingsprogramma.

Met elkaar zullen we:
  • bespreken hoe we tegen het programma aankijken.
  • bespreken welke wijzigingsvoorstellen we noodzakelijk vinden op het voorgestelde programma.
  • afspreken hoe we tot gedragen wijzigingsvoorstellen komen.

Daarbij kijken we in ieder geval vanuit het perspectief van de oproep voor waardegedreven politiek die De Linker Wang heeft gedaan. Maar ook andere perspectieven zijn natuurlijk van harte welkom!

Het gesprek start om 19.30 uur en duurt tot circa 21.30 uur. We zijn nog even aan het kijken welk medium we gebruiken hiervoor. Je kunt je opgeven voor de bijeenkomst via administratie@linkerwang.nl. Je krijgt dan een deelnamelink toegestuurd. Heb je vooraf vragen? Laat het weten via voorzitter@linkerwang.nl.

Het bestuur van De Linker Wang


Geplaatst

in

door