Nieuwjaarsbijeenkomst 2021

De Linker Wang organiseert op zondagmiddag 24 januari 2021 een online nieuwjaarsbijeenkomst. U bent van harte uitgenodigd.

Kauthar_Bouchalikht_portret 2Tijdens het inhoudelijk deel van de bijeenkomst gaat Kauthar Bouchallikht – de eerste zichtbare moslima kandidaat op een verkiesbare plaats (wat niet onopgemerkt bleef) – delen hoe ze – indien verkozen – zal bijdragen aan een duurzaam en sociaal Nederland, en welke rol haar geloof daarin speelt. Onze voorzitter Tjeerd de Jong zal de bijeenkomst inleiden. Aansluitend is er ruimte voor discussie.

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt online plaats i.v.m. geldende coronamaatregelen. De bijeenkomst duurt van 13.00 tot circa 14.00 uur. Zaal open om 12.30, en ook aansluitend wat (virtueel) nahangen met eigen drankje.

Opgave en meer informatie
Opgeven voor de nieuwjaarsbijeenkomst is verplicht (u ontvangt dan kort voor aanvang de benodigde login info), dat kan via administratie@linkerwang.nl

Dit bericht was geplaatst inBijeenkomsten, Nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Over de Linker Wang

    De Linker Wang is de werkgroep voor religie en politiek van GroenLinks en staat voor politiek met compassie. De Linker Wang wil vanuit religieuze en levensbeschouwelijke bronnen de compassie met mens en leefomgeving omzetten in politiek handelen. We doen dat door te informeren en door gesprek te faciliteren.

  • Nieuwjaarsbijeenkomst 2021

    De Linker Wang organiseert op zondagmiddag 24 januari 2021 een online nieuwjaarsbijeenkomst. U bent van harte uitgenodigd. Tijdens het inhoudelijk deel van de bijeenkomst gaat Kauthar Bouchallikht – de eerste zichtbare moslima kandidaat op een verkiesbare plaats (wat niet onopgemerkt bleef) – delen hoe ze – indien verkozen – zal bijdragen aan een duurzaam en [lees meer…]

  • Gaat de Palestijnse droom in rook op? video

    Op zaterdag 24 oktober organiseerden we de bijeenkomst ‘Gaat de Palestijnse droom in rook op?’, ter gelegenheid van het afscheid van Theo Brand als hoofdredacteur. Oorpspronkelijk was het als een live evenement gepland, maar uiteindelijk toch online. Helaas ging de uitzending niet naar wens. De opname van de bijeenkomst mét goede geluidskwaliteit is nu beschikbaar. [lees meer…]