Nuweira Youskine

Nuweira Youskine Photo

Nuweira Youskine PhotoSterke communicatie- en onderwijsprofessional. Gespecialiseerd in theologie, religie, levensbeschouwing en burgerschapsonderwijs. Nuweira studeerde eerst talen en culturen van het Zuid-Aziatisch Subcontinent, en studeerde af in Islam studies aan de Rijksuniversiteit Leiden. Ze werkt regelmatig als columnist en was tot oktober 2020 ook beleidsmedewerker bij GroenLinks. Zij is toegetreden als bestuurslid van De Linker Wang in november 2020.

Dit bericht was geplaatst inBestuur and tagged , , . Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
  • Over de Linker Wang

    De Linker Wang is de werkgroep voor religie en politiek van GroenLinks en staat voor politiek met compassie. De Linker Wang wil vanuit religieuze en levensbeschouwelijke bronnen de compassie met mens en leefomgeving omzetten in politiek handelen. We doen dat door te informeren en door gesprek te faciliteren.

  • Gaat de Palestijnse droom in rook op? video

    Op zaterdag 24 oktober organiseerden we de bijeenkomst ‘Gaat de Palestijnse droom in rook op?’, ter gelegenheid van het afscheid van Theo Brand als hoofdredacteur. Oorpspronkelijk was het als een live evenement gepland, maar uiteindelijk toch online. Helaas ging de uitzending niet naar wens. De opname van de bijeenkomst mét goede geluidskwaliteit is nu beschikbaar. [lees meer…]

  • GroenLinks: laat Kauthar niet langer in de kou staan!

    Met verbazing kijk ik naar wat ‘Kauthar-gate’ is gaan heten – of op zijn minst genoemd zou kunnen worden. Wat is hier aan de hand? Kort samengevat: GroenLinks schuift een kandidaat naar voren die haar sporen heeft verdiend als klimaatactivist én duidelijk moslim is. Gravend in haar CV blijkt dat ze relaties heeft met als [lees meer…]