26 mei: bijeenkomst voltooid leven

De Linker Wang organiseert op 26 mei vanaf 14.00 uur een vervolgbijeenkomst over het thema ‘voltooid leven’.

We vinden het belangrijk dat er rond ‘voltooid leven’ ruimte is voor  voor verdieping op ethisch en juridisch vlak. Ook moet het thema in perspectief gezien worden tot thema’s als ouderenzorg, psychische hulp, maatschappelijke waardering voor ouderdom en het gesprek over de dood in de zorg. Met de bijeenkomst bieden we een podium om van gedachten te wisselen over het onderwerp.

Een concrete invulling van de bijeenkomst is nu nog niet bekend. Als het programma bekend is, wordt dat hier gedeeld.

De bijeenkomst vindt plaats op het partijbureau van GroenLinks, Oudegracht 312 in Utrecht. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via administratie@linkerwang.nl

 

Dit bericht was geplaatst inNieuws and tagged , . Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.
 • Over de Linker Wang

  De Linker Wang is de religiewerkgroep van GroenLinks en staat voor politiek met compassie. We laten ons inspireren door mensen voor wie geloof of spiritualiteit bijdraagt aan duurzaamheid, vrede en gerechtigheid.
  Religie kan inspireren tot samenwerking maar ook tot tegenspraak en kritiek. Het gesprek hierover voeren we in ons magazine en tijdens debatten en ontmoetingen.

 • Waken in de Lijdenstijd bij Schiphol

  In de tijd voor Pasen waken kerken uit Amsterdam en omgeving bij het Justitieel Complex Schiphol om de gevangenen die daar vastzitten, een hart onder de riem te steken. De wakes beginnen op Aswoensdag 14 februari.

 • Vriendenmiddag ‘Tent of Nations’ op 10 februari  

  De Stichting Vrienden van Tent of Nations Nederland houdt op zaterdagmiddag 10 februari een vriendenmiddag in Driebergen. Aanmelden kan tot 6 februari via tentofnationsnl@gmail.com. De kosten bedragen €10,- per persoon, te betalen bij aankomst (gratis toegang voor deelnemers tot en met 25 jaar).

 • Aanmelden voor nieuwsbrief

 • Volg ons!

 • Tweets